Binnenstad

Welkom in de binnenstad!

Binnenstad Apeldoorn Centrum

Ontdek het aanbod

Welkom in de prachtige binnenstad van Apeldoorn. Neem plaats voor een lunch of uitgebreid diner bij de horeca of kom lekker een dagje winkelen en struin langs de vele winkels in het centrum van Apeldoorn. Het aanbod is groot; je vindt hier zowel kleine, Apeldoornse boetiekjes als grote ketens. Bezoek eens een theater-, concert of cabaretvoorstelling, geniet van een film of vergaap je aan bijzondere exposities. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Winkelen in het centrum

Praktische informatie

Koopzondag

Lekker shoppen? De koopzondagen zijn hiervoor een uitstekende gelegenheid. Van oorsprong was de koopzondag in Apeldoorn altijd op de eerste en laatste zondag van de maand, maar we zien gelukkig dat er steeds meer winkels elke zondag geopend zijn. Daarom is het in Apeldoorn elke zondag koopzondag. Hoe fijn is dat?!

Meer informatie

Praktische informatie

Apeldoorn is gemakkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer of met de fiets. Reis je met het openbaar vervoer, plan je reis dan voor vertrek. Reis je met de fiets? Dat is makkelijk! De binnenstad is perfect te bereiken met de fiets. Je fiets stallen kan in een van de gratis overdekte fietsenstallingen!

Meer informatie

Lokale horeca-adresjes

Audiotours door hartje centrum

Uitgelicht

Tentoonstelling CODA

In een wereld waarin kunstmatige intelligentie, online interactie en digitaal ontwerpen een steeds grotere rol krijgt, lijkt het belang van handwerk en vakmanschap in de beeldende kunst steeds verder naar de achtergrond te verdwijnen. De tentoonstelling “Craft! Now” in het CODA Museum in het centrum van Apeldoorn onderzoekt met het werk van tien hedendaagse kunstenaars wat de betekenis is van handwerk en vakmanschap in de beeldende kunst. Bezoekers kunnen in het CODA Atelier ook zelf de kunst van het maken ervaren.

Meer informatie

Meer inspiratie voor jouw Apeldoorn-avontuur!

#inapeldoorn