Aanmelden evenement

Meld je evenement aan

Evenement Apeldoorn aanmelden

Leuk dat je een activiteit organiseert in Apeldoorn! Wil je jouw activiteit gratis in de uitagenda van Apeldoorn vermeld? Vul dan het formulier in. Lees op deze webpagina hoe je een activiteit kunt aanmelden en wat de criteria zijn. 

Let op: dit zijn de criteria waar een activiteit aan moet voldoen:

 • Activiteit vindt plaats binnen gemeentegrens van Apeldoorn.
 • Je activiteit is gericht en relevant voor bewoners en bezoekers van de gemeente Apeldoorn.
 • We nemen de volgende activiteiten niet op in de uitagenda: workshops gericht op de professionele ontwikkeling voor volwassenen, masterclasses, studies en opleidingen, reguliere sport-, yoga of andere wekelijks terugkerende ‘lessen’, besloten evenementen/ evenementen alleen toegankelijk voor leden.
 • Teksten van je evenement die je wilt toevoegen zijn:
  • kort en actief geschreven (‘max. 12 woorden per zin’)
  • geschreven in de derde persoon (‘spreek de lezer aan met ‘je’, ‘jij’ en ‘jou’ en gebruik géén ‘wij’, ‘hier’ of ‘bij ons’) 
  • bevatten geen aanstootgevende, kwetsende en/of discriminerende woorden of zinnen
  • bevatten geen zinnen met woorden met alleen hoofdletters, smileys en vele uitroeptekens
 • Afbeeldingen die je wilt toevoegen zijn:
  • rechtenvrij (‘respecteer de (professionele) maker van de foto’)
  • in kleur (‘geen zwart-wit foto’s’) en horizontaal georiënteerd (‘liggende foto’s)
  • van goede kwaliteit en met een goede resolutie (‘minimaal 1800 pixels breed’)
  • bevatten geen teksten, logo’s of QR-codes (‘geen posters of flyers’)
  • bevatten geen aanstootgevende beelden
 • Bekijk hier onze disclaimer

Aanmelden van je evenement in Apeldoorn

Door je evenement hier aan te melden help je om samen het culturele, recreatieve en toeristische aanbod van Apeldoorn en omgeving via de Uitagenda Apeldoorn onder de aandacht te brengen. Je kunt je culturele activiteit, festival, voorstelling of ander evenement aanmelden voor de Uitagenda van Apeldoorn met behulp van het aanmeldformulier.

Aanmelden evenement

Werkwijze redactie

Na aanmelding selecteert de redactie van Apeldoorn Partners welke activiteiten in de Uitagenda worden getoond en aan welke extra redactionele aandacht wordt gegeven. Dat geldt voor onze website, socials, magazine en andere uitingen van Apeldoorn Partners.

Stuur géén persberichten, PDF’s of Worddocumenten via e-mail naar de redactie, maar gebruik vooral het aanmeldformulier voor evenementen.

De redactie van Apeldoorn Partners behoudt zich het recht voor om aangeleverde evenementen en locatie-informatie aan te passen, te herschrijven, in te korten, maar ook te weigeren als deze niet relevant, compleet of passend voor de website en/of de Uitagenda van Apeldoorn is. Alle aangeleverde informatie wordt zo nauwkeurig mogelijk verwerkt en vermeld, echter zonder aansprakelijkheid van Apeldoorn Partners.

Geselecteerde activiteiten zijn binnen 3 tot 5 werkdagen terug te vinden in de agendafunctie van onze website op uit.inapeldoorn.nl/agenda.

De redactie stuurt géén e-mail of notificatie als je evenement wel óf niet is geplaatst. Zoek enkele dagen na aanmelden van je evenement in de agenda of je evenement geplaatst is.

Is je evenement geplaatst? Help dan ook de zichtbaarheid te vergroten door jouw evenement op de uitagenda van Apeldoorn te delen via bijv. social media. 

Doorgeven van wijzigingen aan je evenement of locatie

Als je wijzigingen wilt doorgeven over de locatie, tijdstip en datum of andere veranderingen in de programmering die relevant zijn voor bezoekers, stuur dan een bericht naar de redactie met als onderwerp ‘Wijzigingen evenement’. Voeg ook de link toe waar onze redactieleden jouw agenda-item kunnen vinden op de website van de Apeldoornse Uitagenda. De wijzigingen worden – na check van de redactie – zo snel als mogelijk verwerkt.

Doorgeven (van wijzigingen aan) je locatie

Als je wijzigingen wilt doorgeven over je locatie, stuur dan een bericht naar de redactie met als onderwerp ‘Wijzigingen locatie’. Voeg ook de link toe waar onze redactieleden de locatie kunnen vinden op de website van de Apeldoornse Uitagenda. De wijzigingen worden – na check van de redactie – zo snel als mogelijk verwerkt. Stuur ook een bericht als je de locatie wilt toevoegen aan de website.

Vragen aan de redactie?

Heb je een specifieke vraag aan de redactie van de Uitagenda Apeldoorn, over de website of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het team van Apeldoorn Partners.