Overnachten

Apeldoorn biedt teveel om in één dag te beleven. Blijven slapen is daarom een aanrader. In plaats van een middagje pretpark, kunst of shoppen, word je verblijf dan ineens een korte vakantie. Zeker als je er ook nog op uit trekt om de prachtige Veluwe te ontdekken. Of je nu als toerist, als congresganger of inwoner in Apeldoorn wilt overnachten: er is voor ieder een accommodatie op maat! Slaaplekker!

Bekijk het aanbod

Royaal genieten

Blitse boetiekhotels

Bijzonder overnachten!

Slapen in een vliegtuig

Hoe bijzonder is dat! Slapen in een vliegtuig met een heerlijke suite die van alle gemakken is voorzien. Lekker languit slapen in een luxe bed. Je voelt je in de wolken en staat toch met beide benen op de grond. Origineel? Dat dachten wij wel!
Meer informatie

Next level ontspannen

Tiny House in Beekbergen

Tinyhouse met jacuzzi

Midden op de Veluwe in de bossen vind je EuroParcs Beekbergen. Op dit vakantiepark staan meerdere leuke Tiny Houses om tijdens jouw vakantie in te verblijven. Ontsnap aan de drukte en geniet van de prachtige omgeving met een vleugje luxe zoals een eigen jacuzzi. 

Meer informatie
Congreslocatie Hotel Restaurant de Echoput in Apeldoorn

Torensuite

Bij Hotel Restaurant de Echoput vind je helemaal bovenin de Toren de Torensuite; de meest spectaculaire kamer. De luxe Torensuite biedt een bijna 360 graden, adembenemend panoramisch uitzicht over het omringende bos. Dat klinkt goed!

Meer informatie

Het complete aanbod

Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk het complete overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Apeldoorn.

Bekijk het aanbod

Meer inspiratie voor jouw Apeldoorn-avontuur!

#inapeldoorn