Zenzez Hotel & Lounge

Zenzez Hotel & Lounge

Zenzez Hotel & Lounge is een kleinschalig luxe hotel in Apeldoorn.

Kleinschalig en luxe boutique hotel

Zenzez Hotel & Lounge is een kleinschalig luxe hotel in Apeldoorn. Hier bieden ze stijlvolle en romantische suites, luxe kamers, bruidssuites en zelfs familiekamers!

In de sfeervolle lounge serveren ze dagelijks een vers bereid ontbijt. Na het ontbijt zijn gasten van harte welkom voor koffie, thee of een ander lekker drankje in de lounge of in de heerlijke binnentuin. Hier kunt u lekker tot rust komen.

 

Jugendstil villa in prachtige Parkenwijk van Apeldoorn

Het boutique hotel is in een prachtige Jugendstil villa uit 1904 gevestigd. Het pand is grondig gerenoveerd en heeft door de inrichting van Rivièra Maison een sfeervolle en romantische uitstraling gekregen.

Zenzez Hotel & Lounge ligt precies tussen het centrum van Apeldoorn en de rustige Parkenbuurt. Na een dagje winkelen in de binnenstad of fietsen over de Veluwe kunt u dus lekker in het hotel en de diverse omliggende parken ontspannen. Theater Orpheus en Paleis het Loo is op loopafstand van het hotel.

 

Duurzaamheid

Bij Zenzez Hotel & Lounge doen ze er alles aan om er voor te zorgen dat u een heerlijk verblijf bij ons heeft. Tegelijkertijd proberen ze de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Voor ons duurzaam beleid ontvangen ze al sinds enkele jaren het Green Key-certificaat. Met kleine maatregelen proberen zij een groots effect te behalen, zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort en u kunt genieten van onze gastvrijheid en de prachtige omgeving.

 

Petra en Douwe Bangma en het team van Zenzez Hotel heten u graag van harte welkom. 

Adres en contact

Zenzez Hotel & Lounge
Canadalaan 26
7316 BX Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn