Met kinderen

Apeldoorn met kinderen

Apeldoorn is een echte gezinsstad. Het is zeer aantrekkelijk door de natuur, het gemoedelijke karakter, de ruime woonsituatie en de goede overige stedelijke voorzieningen. Op zoek naar leuke ideeën voor een uitje met kinderen? Bekijk onze highlights! 

De leukste wandelroutes met kinderen

In en om Apeldoorn zijn er diverse leuke wandelroutes die je kunt ondernemen met kinderen. Er zijn speciale familieroutes en speurtochten te vinden of je kunt interessante bezienswaardigheden bezoeken. Maar ook op een gewone wandeling is er onderweg vaak voldoende interessants te ontdekken. We hebben de leukste routes en plekken hier voor je verzameld!

5 x buitenspelen

De leukste attracties voor kinderen

5 x indoor speelplezier

2 x kinderkledingwinkels

Apeldoorn biedt leuke winkels die speciaal gericht zijn op de jongste generatie. Van trendy tot tijdloos, van schattig tot stoer en van pasgeborenen tot tieners! Of je nu op zoek bent naar speelse prints, hoogwaardige materialen of duurzame keuzes, de kinderkledingwinkels van Apeldoorn staan klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het kiezen van de perfecte looks!

Neem eens een kijkje bij kinderconceptstore Hedgehog & Deer. In deze prachtige winkel vind je echt van alles; van kinderkleding tot boekjes en van kaarsen tot chocolaatjes. Of ga langs tweedehandskinderkledingwinkel Fabels. Fabels verkoopt een bijna dagelijks wisselend aanbod in kinderkleding, schoenen en accessoires van mooie merken uit het midden en hogere segment en heeft meer dan 1.000 inbrengende klanten!

Kidsproof Musea

7 x wandelroutes met kids

Meer inspiratie voor jouw Apeldoorn-avontuur!

#inapeldoorn