Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Reizen met de Veluwsche Stoomtrein is stappen in een andere wereld!

Stap aan boord van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en beleef een onvergetelijke reis terug in de tijd! Deze betoverende stoomtrein neemt je mee op een nostalgisch avontuur door het prachtige landschap van de Veluwe. Terwijl de machtige locomotief zich een weg baant door groene bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige dorpjes, waan je je even in een andere era. Het geluid van de fluitende stoom en het ritmische geklapper van de wielen voeren je mee naar een tijdperk waarin reizen een echte belevenis was.

Bijzondere attractie

Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Beleef het indringende geluid van de stoomfluit. Ervaar het stampen, de stoomontwikkeling en de trekkracht van de machtige stoomlocomotieven. De reis met de stoomtrein voert over de meer dan honderd jaar oude spoorlijn Koningslijn. Een traject dat loopt tussen de Veluwe en de IJsselvallei door, met een afwisselend bos en weidelandschap.

Of je nu een liefhebber bent van treinen, geschiedenis of gewoon wilt genieten van de unieke sfeer, de Veluwse Stoomtrein Maatschappij biedt een magische rit vol verwondering en plezier voor jong en oud.

Adres en contact

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
Dorpstraat 140
7361 AZ Beekbergen

#inapeldoorn