Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn is een bruisende indoor speeltuin vol avontuurlijke attracties voor kinderen.

Stap binnen in een wereld van eindeloos speelplezier bij Monkey Town Apeldoorn! Deze buitengewone indoor speeltuin is dé ultieme bestemming voor kinderen die op zoek zijn naar avontuur en vermaak. Met een overvloed aan kleurrijke attracties, glijbanen die uitnodigen tot spannende races, klimmuren die kleine klimmers uitdagen en uitdagende klimparcoursen die de moedigen testen, is er hier voor elk kind iets te ontdekken en te beleven.

Wat Monkey Town Apeldoorn zo speciaal maakt, is niet alleen de diversiteit aan speeltoestellen, maar ook de veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Ouders kunnen gerust ontspannen terwijl hun kinderen zich uitleven, wetende dat ze in goede handen zijn.

Gezellig café

Naast het plezier en avontuur biedt Monkey Town ook een gezellig café waar ouders kunnen genieten van een moment voor zichzelf terwijl ze hun kinderen in de gaten houden. Of je nu een energieke peuter hebt die op ontdekkingstocht gaat of een nieuwsgierige schoolgaande avonturier, Monkey Town Apeldoorn belooft een dag vol vreugde, gelach en onvergetelijke momenten.

Adres en contact

Monkey Town Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71D
7322 AJ Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn