CODA Apeldoorn

CODA Apeldoorn

Ontdek de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en proef cultuur in CODA. Een bezoek meer dan waard! Ontdek wat er allemaal in CODA Apeldoorn te doen is.

Cultuur Onder Dak Apeldoorn

CODA is het eerste Nederlandse cultuurhuis waar een museum, archief en bibliotheek samen zijn ondergebracht. Het lichte en transparante gebouw is een ontwerp van de bekende architect Herman Hertzberger en hierin vind je het museum, café, archief en kenniscentrum.

Bron van informatie, inspiratie en activiteiten

Je vindt CODA in het centrum van Apeldoorn en met een museum, café, winkel, bibliotheek, archief en kenniscentrum biedt het een bron aan inspiratie en informatie. Het hele jaar door organiseert CODA verschillende (jeugd)activiteiten die een bezoek zeker waard zijn zoals uiteenlopende tentoonstellingen, te gekke kinderateliers en leuke workshops.

Gratis rondleidingen

Daarnaast zijn er iedere zondag van 14.00-15.00 uur gratis rondleidingen door de actuele tentoonstellingen in CODA Museum. Het museum richt zich voornamelijk op moderne kunst, waarbij de nadruk ligt op de thema’s papier en sieraden.

CODA is een bijzondere en inspirerende locatie met volop ruimte om te ontdekken en te genieten. Ook kun je in het CODA Café genieten van koffie, thee en een heerlijke lunch.

Beleef CODA!

Kom naar Apeldoorn en beleef CODA! Door de ligging in het centrum van Apeldoorn – met bushaltes voor de deur en een parkeergarage om de hoek – is CODA optimaal bereikbaar.

Adres en contact

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn