Hotel Restaurant De Echoput

Hotel Restaurant De Echoput

Hotel De Echoput in Hoog Soeren bij Apeldoorn ligt in een prachtige omgeving, nabij de Koninklijke bossen bij Paleis het Loo op de Veluwe. Het is een heerlijke gastronomische locatie om te slapen, eten, vergaderen en bovenal genieten.

De Echoput kent een lange geschiedenis, als waterput ten tijde van Lodewijk Napoleon, als theehuis uit de tijd van Koningin Wilhelmina, als wildrestaurant van wijlen Jaap Klosse en sinds 2007 als Hotel de Echoput met een restaurant en een hotelbar. De Echoput is trots op zijn koninklijke roots in het Kroondomein!

Vijfsterren hotelkamers

Het hotel heeft 42 vijfsterren luxe hotelkamers en suites, welke zeer comfortabel zijn en een warme en sfeervolle inrichting hebben. Ze beschikken over een badkamer van royale afmeting, met duo-douche, luxe ligbad en een apart toilet. Op de kamers zijn vloerverwarming, airconditioning, een LCD-televisie en een balkon.

Gastronomisch genieten

Het restaurant van De Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Hun bijzondere omgeving speelt hierbij een grote rol. Zo werken ze in het seizoen met lokaal Veluws wild en diverse groenten, kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de directe omgeving. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk”, aldus chef Kevin Schlaman.

Adres en contact

Hotel Restaurant De Echoput
Amersfoortseweg 86
7346 AA Hoog Soeren
Plan je route

#inapeldoorn