Veluwecamping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Vakantie in eigen land is steeds weer verrassend en met een vakantie op de Veluwe maak je altijd een goede keuze, de Veluwecamping De Pampel ligt ook nog eens op een van de mooiste plekjes op de Veluwe!

In de bosrijke omgeving van Hoenderloo bevindt zich Camping de Pampel. Een echte kindercamping voor kids t/m 12 jaar. Er zijn veel speeltoestellen, een zwembad, een binnenspeeltuin, een treintje en een animatieprogramma. De omgeving is prachtig, dichtbij de Hoge Veluwe. Vanaf de camping kun je heerlijk fietsen midden in de natuur.

Voorzieningen

Camping de Pampel maakt je vakantie graag tot een groot succes. Daarom hebben ze vele voorzieningen om het je zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast zijn ze een kindvriendelijke camping en daardoor is er altijd wel wat te doen. Spelen in de speeltuin, op het all-weather sportveld, met het recreatieteam of in het zwembad of speelburcht. Ook het recreatieteam is elke schoolvakantie aanwezig met een leuk programma. Maak ook kennis met Rikkie en zijn vriendjes.

Omgeving

Er is genoeg te beleven op Camping de Pampel waardoor je je geen dag hoeft te vervelen. Ook in de omgeving zijn genoeg activiteiten en voorzieningen. De prachtige ligging van Veluwecamping De Pampel zorgt ervoor dat je elke dag wel een ander uitstapje kunt maken. En, voor de natuurliefhebber is de omgeving van de camping, De Veluwe, een waar paradijs.

Adres en contact

Camping de Pampel
Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn