Wijnbar & Tapperij Den Olifant

Wijnbar & Tapperij Den Olifant

Wijnbar & Tapperij Den Olifant is de plek waar je moet zijn om een avondje ongedwongen te borrelen. Het enige waar je je druk om hoeft te maken, is om welke van de 45 speciaalbieren of van de 17 wijnen je gaat kiezen.

Wijnbar & Tapperij Den Olifant is de plek waar je moet zijn om een avondje ongedwongen te borrelen. Het enige waar je je druk om hoeft te maken, is om welke van de 45 speciaalbieren of van de 17 wijnen je gaat kiezen. Bestel daar een heerlijke borrelplank bij en je avond is compleet! Meer zin in een lekkere proeverij? Ook dat is natuurlijk geen probleem bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant. 

Wijnen, bieren en Olifantenbier

Samen met Henri Bloem is de wijnkaart weer helemaal up to date, met genoeg keuze per glas en ware ‘kelderschatten’ die per fles te bestellen zijn. De speciaalbieren levert Hopdonders, maar dat is nog niet alles. Ook bieden ze het speciale olifantenbier in samenwerking met bierbrouwerij DAVO uit Deventer. Het is een weizentrippel die zichkenmerkt als een fris, fruitig, romig biertje. Probeer het zelf!

Kwaliteit in service

Het personeel wordt getraind in wijn- en speciaalbiertrainingen in samenwerking met Henri Bloem en Hopdonders en zet de eigenaar in op gastheer- en gastvrouw trainingen. Op deze manier wordt de gast voorzien van de allerbeste gastbeleving. 

Adres en contact

Wijnbar & Tapperij Den Olifant
Kapelstraat 9
7311 BK Apeldoorn

#inapeldoorn