Theater & Congres Orpheus

Theater & Congres Orpheus

Een inspirerende omgeving. Of je nu voor een avond mooi theater komt of een congres bezoekt dat door Orpheus wordt verzorgd, je raakt zeker geïnspireerd.

Het theater is een van de vijf grootste van Nederland en heeft daarom de grootste nationale en internationale namen op het podium staan. Cabaret, dans, opera, theaterconcerten, toneelstukken… Je ziet het allemaal in Orpheus.

Theater

Beleef het theater op de Veluwe met grote namen en schitterende producties in één van de drie theaterzalen. Natuurlijk kun je vooraf nog genieten van een heerlijk diner het theaterrestaurant. Laat je daarna verwonderen en inspireren door toneel, (klassieke) muziek, opera, cabaret en dans. Om na afloop met een lekker drankje en hapje nog even na te praten in de foyer. Een echte avond uit ben je in Orpheus. 

Het restaurant

Eerst lekker eten om daarna te genieten van de voorstelling. Dankzij de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en creativiteit bereidt de chefkok met zijn team elke avond de mooiste gerechten. Orpheus kiest ervoor om in haar menukaart puur Veluwse producten te presenteren. Want Veluwse producten zijn lekkerder, groener en mooier! Je hoeft je niet te haasten: het team zorgt dat je op tijd bent voor uw voorstelling. Een ontspannen avondje uit!

Adres en contact

Theater & Congres Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn