Doppio Espresso

Doppio Espresso

Het genieten van een heerlijke cappuccino of espresso op een terras in Italië, maar dan in Apeldoorn, dat wil Doppio hun gasten laten beleven.

Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. De huismelange wordt er nog steeds ambachtelijk gebrand en de theemelanges worden er gecreerd. Door de nauwe samenwerking met koffiebranders en theemelangeurs kunnen zij de kwaliteit en versheid van hun producten controleren/garanderen/waarborgen.

De beste ervaring

De beste zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat is waar Doppio Espresso voor staat. Zij werken met passie en toewijding, in alles wat ze doen. Zo hopen ze hun gasten de beste koffie-ervaring te laten beleven. Kwaliteit vertaalt zich niet alleen naar de producten maar ook naar de service en de inrichting. Zij streven naar een totaalbeleving voor de gast en willen als merkbeleving diepe indruk maken op de gasten en voorbijgangers. 

Unieke visie

Voor de toekomst hebben zij een duidelijke visie voor ogen; een onderscheidend merk gebouwd op passie met respect voor grondstoffen en ambacht. Ze willen hun gasten meenemen in een unieke smaak- en service beleving, waarbij ze gebruikmaken van mooie, verse en natuurlijke producten. Zij hopen dat jij hier net zo van geniet als Doppio dat doet!

Adres en contact

Doppio Espresso Apeldoorn
Korenstraat 6
7311 LZ Apeldoorn

#inapeldoorn