Camping ’t Spoek

Camping ’t Spoek

Camping ’t Spoek is een vakantieoord gelegen in de schitterende bossen even buiten het plaatsje Beekbergen, een échte boscamping.

Een idyllische plek verscholen tussen majestueze bossen, waar de geur van frisse lucht en het gezang van vogels je elke ochtend begroeten. Dit is Camping ’t Spoek, een oase van rust en avontuur nabijgelegen Beekbergen.

Een sfeervolle en licht glooiende boscamping van 5 hectare, waar eenvoudige, maar knusse en volledig ingerichte boshuisjes, moderne blokhutten en kampeerplaatsen op een speelse wijze zijn geplaatst. Via een viertal klaphekken loopt u meteen het bos in, waar de herten en zwijnen vertoeven en ’s nachts de uilen roepen. Bij Camping ’t Spoek draait alles om het creëren van herinneringen. Of je nu een gepassioneerde kampeerder bent of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, deze plek heeft voor elk wat wils.

Alcoholvrije karakter

Wat ’t Spoek nog meer bijzonder maakt, is het alcoholvrije karakter. Vanaf de aankoop in 1933 wordt ’t Spoek geëxploiteerd door de ANGOB, een stichting die zich inzet voor een alcoholvrije leefstijl. Jong en oud zijn van harte welkom. De eigenaren verzoeken je om geen alcohol op ’t Spoek te drinken. Hierdoor zijn rust en ontspanning nog meer gewaarborgd.

Adres en contact

Camping 't Spoek
Spoekweg 55
7361 TM Beekbergen
Plan je route

#inapeldoorn