Recreatiepark ’t Veluws Hof

Recreatiepark ’t Veluws Hof

In het groene hart van de Veluwe, ligt deze gezellige familiecamping, gelegen tussen bossen, heide en zandverstuivingen.

Het is een hele gezellige en bijzonder complete gezinscamping met verschillende sportfaciliteiten, meerdere speeltuinen, een buiten zwembad met waterglijbaan en een apart kleuterbad.

Kamperen krijgt op Recreatiepark ’t Veluws Hof een nieuwe dimensie. De camping is fraai aangelegd, ruimtelijk maar met behoud van het natuurlijke karakter van de prachtige bosrijke omgeving.

De kampeerplaatsen zijn gesitueerd aan de bosrand met in de nabijheid altijd 1 of meerdere speeltoestellen voor je kroost, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.

Ben je ook zo toe aan de sfeer van een camping voorzien van diverse faciliteiten en activiteiten, maar toch ook veel belang hecht aan comfort en privacy?

Je vindt deze ideale mix in onze 4-, 5- en 6-persoons chalets. Alle chalets zijn vrijstaand en hebben een heerlijk terras met tuin, voorzien van tuinmeubilair waarin je heerlijk kunt ontspannen. De chalets zijn praktisch ingedeeld en beschikken over een woonkamer met een functionele keuken voorzien van alle keukeninventaris, slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Adres en contact

Recreatiepark 't Veluws Hof
Krimweg 152-154
7351 TM Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn