Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn

In deze multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan gevestigd. Hier worden regelmatig topprestaties geleverd en records gebroken.

Met bijna 5.500 m2 behoort Omnisport Apeldoorn tot één van de meest aantrekkelijke sport- en evenementenlocaties in midden Nederland. Er vinden regelmatig wedstrijden plaats op het gebied van baanwielrennen, atletiek en volleybal. Daarnaast beschikt het over diverse congresruimten.

Omnisport Apeldoorn is het multifunctionele platform voor sport, business, entertainment of een combinatie van deze drie. Bovendien heeft Omnisport Apeldoorn een A-status. Hierdoor is het als enige Nederlandse accommodatie geschikt voor Europese en Wereldkampioenschappen op het gebied van baanwielrennen en atletiek.

Omnisport Apeldoorn beschikt over een grote sporthal, een imposante wieler- en atletiekhal en negen andere multifunctionele ruimtes. Buiten ligt nog een skeelerbaan, die in de winter voor een bepaalde periode omgezet wordt in een schaatsbaan.

Adres en contact

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn