Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg in Hoenderloo is dé perfecte plek voor een relaxte vakantie midden in de natuur, met volop mogelijkheden om te ontspannen en avontuur te beleven!

De bungalows op Landal Miggelenberg liggen zo ver uit elkaar dat het lijkt alsof je geen buren hebt. Vanaf het terras voor je bungalow stap je zo het bos in. En de kans is dan groot dat je een aantal bewoners van het bos tegenkomt.

Je kunt nooit vroeg genoeg op! Voordat de zon opkomt, zijn de buren allang aan de slag met het bouwen van hun nest of het zoeken naar eten! Je kinderen zijn uren zoet in het Avonturenhof, het speellandschap met een spannend eiland en de bomenburcht. In de omgeving vind je cultuur en natuur.

Verblijf in één van de vernieuwde comfortabele 2-, 4- en 6-persoonsbungalows op Landal Miggelenberg. Deze bungalows zijn voorzien van een nieuw interieur, zoals nieuw meubilair, gordijnen en decoratie, fris geschilderde wanden en een flatscreen-tv. Ook het sanitair en de keuken zijn in een nieuw jasje gestoken.

Op Landal Miggelenberg vind je sinds kort een speciale kinderbungalow (type 4CE)! Naast de speciale kinderbungalow heeft Landal Miggelenberg ook een luxe bungalow voor twee personen (type 2L). Ideaal om er lekker met z’n tweetjes even tussenuit te gaan. Voor grotere groepen is er ook een Reüniebungalow.

Adres en contact

Landal Miggelenberg
Miggelenbergweg 65
7351 BP Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn