Pleisterplaats De Witte Hoeve

Pleisterplaats De Witte Hoeve

Midden op de mooie Veluwe, nabij Het Nationale park De Hoge Veluwe ligt De Witte Hoeve. Een kleine, gastvrije en gemoedelijke Pleisterplaats, een vakantieverblijf voor fietser, menner, ruiter en wandelaar.

Pleisterplaats De Witte Hoeve is een paardenhotel in Hoenderloo op de Veluwe. Het gezellige dorp op de Veluwe ligt temidden van de bossen waar je veel ruiterroutes zult vinden. De Pleisterplaats heeft kamers met douche en toilet op basis van logies/ontbijt. Ook is er halfpension mogelijk. Er is een gezellige zitkamer met TV en open haard. De tuin met vijverpartij beschikt over diverse zitjes. Zelf meegebrachte etenswaren/drinken kan je zowel binnen als buiten nuttigen. Voor meegenomen paarden zijn er paardenstallen en weides. En – belangrijk voor o.a. paarden: In de zomer weinig of geen last van dazen e.d.

Groepsaccommodatie Het Koetshuis

Groepsaccommodatie Het Koetshuis is onderdeel van Pleisterplaats De Witte Hoeve. De accommodatie kan 14 personen huisvesten en bestaat uit een zit/eetkamer met open haard, TV, CD-speler en een goed uitgeruste keuken. Er zijn zowel 2 als meerpersoonskamers, die allen voorzien zijn van douche en toilet. Er is een gezamenlijke zitkamer met tv en open haard.

Adres en contact

De Witte Hoeve
Brouwersweg 30
7351 BS Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn