Gastrobar Riant

Gastrobar Riant

Lekker alleen genieten, samen delen, lang tafelen of een enkel gerecht aan de bar: Gastrobar Riant is er voor de levensgenieter.

Op een locatie waar paarden centraal staan heeft Gastrobar Riant zich laten inspireren door Hermès. Dit zie je onder andere terug in hun kleuren.

Manege Riant

Ook Riant vindt haar oorsprong in de paarden. Op de plek waar je nu geniet van je drankje of gerecht, was het sinds de jaren ‘80 een komen en gaan van jong en oud naar Manege Riant waar iedere dag de paardensport werd beoefend. Vanuit het restaurant kan je nog een blik werpen op ‘de bak’. Vroeger draafden daar een stoet ruiters voor hun les en tegenwoordig worden hier paarden uit de hele wereld getraind voor de internationale mensport.

Verfijning en beleving

Hermès straalt verfijning uit en dat willen zij je met hun gerechten ook laten beleven. In het concept van Gastrobar Riant stappen zij af van de traditionele voor- en hoofd- en nagerechten. Je kiest uit bijzondere gerechten van vlees, vis of vegetarisch, in de portionering van een tussengerecht. Verfijnd maar laagdrempelig. Kleine gerechten die je kunt delen met je tafelgenoten of waar je helemaal zelf van kan genieten.

Adres en contact

Gastrobar Riant
Bruggelerweg 4
7361 CX Beekbergen

#inapeldoorn