Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Vorstelijke grandeur met oog voor detail. Persoonlijk en intiem. Dit luxe hotel garandeert je een zorgeloos verblijf.

Bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn voel je je thuis. Dat begint al bij binnenkomst in de sfeervolle lobby met open haard; de huiskamer van het hotel.

Luxe op alle vlakken

De luxe, gerenoveerde hotelkamers hebben een royale uitstraling en tegelijkertijd een intieme sfeer. Aan alles is gedacht: een fijne loungeplek, Smart TV met Chromecast om je eigen series en muziek te streamen, een luxe badkamer met Rituals producten en royale boxsprings om in weg te dromen.

Culinaire gastvrijheid, dat staat op het menu in Kingstreet Restaurant. Chef-kok Steve Sykes heeft een verfrissende smaak. Verwacht comfort food met een verrassende twist. Proef, voel en zie de liefde voor gastronomie.

Het zwembad en de fitness op de bovenste etage dragen bij aan ontspanning terwijl je uitkijkt over de groene omgeving. In de omgeving van Hotel De Keizerskroon komen natuur, cultuur en stad samen. Te beginnen bij onze goede buur: Paleis Het Loo. Na een grondige renovatie is het weer mogelijk om terug te gaan naar de geschiedenis van de Oranjes. Natuurliefhebbers kunnen vanuit het hotel alle kanten op. Wandel door Het Kroondomein en haar paleisparken of fiets door bosgebied en langs open velden. Ieder seizoen is hier prachtig!

Adres en contact

Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Koningstraat 7
7315 HR Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn