Restaurant & Boutique Hotel Nº15

Restaurant & Boutique Hotel Nº15

Boutique Hotel Hoog Soeren is een warm, gezellig en stijlvol hotel wat is gelegen in het kleine dorpje Hoog Soeren, wat midden op de Veluwe ligt.

Bij N°15 is er van alles mogelijk: van ontbijt, lunch en diner tot een nachtje, weekend of midweek weg! Geniet midden op de Veluwe op het mooie en deels verwarmde terras (of bij slecht weer voor de openhaard) van de lekkerste gerechten, cocktails, wijnen en speciaalbieren of verblijf in het gezellige en knusse Boutique Hotel.

Trendy en authentiek

Restaurant N°15 is een trendy maar ook authentiek familie-restaurant. Zij proberen de balans te vinden tussen spannende, nieuwe gerechten en de klassiekers waar hun gasten al jaren voor terug komen, zoals de Chateaubriand Stroganoff. Gastheerschap, duurzaamheid en dierenwelzijn staan hoog in hun vaandel. Naast veel vegetarische gerechten, serveren ze biologisch vlees, scharrelvlees en vis met ASC/MSC-keurmerk en ze gebruiken zoveel mogelijk streekproducten en verse ingrediënten.

Het kleine Boutique Hotel heeft 12 kamers, verschillend van knus en gezellig tot luxe en ruim met dubbele regendouche of dakterras. Even bijkomen, een romantisch weekend weg of eropuit in de natuur, het kan allemaal. Bij binnenkomst al het gevoel van thuiskomen, dat is wat zij willen.

Adres en contact

N°15 Hoog Soeren
Hoog Soeren 15
7346 AB Hoog Soeren

#inapeldoorn