Aanmelden locatie

Aanmelden van jouw locatie

Wil je jouw locatie ook op de website van inapeldoorn.nl vermeld? Of staat je locatie er al op, maar heb je verbeteringen. Vul dan onderstaand formulier in als:

  • Je locatie binnen gemeentegrens van Apeldoorn en omliggende dorpen ligt.
  • Je locatie is gericht en relevant voor bewoners en bezoekers van de gemeente Apeldoorn en gebied rondom Apeldoorn.

We nemen de volgende locaties niet op:

  • besloten locaties / alleen toegankelijk voor leden
  • sportscholen, yogastudio’s, supermarkten, kantoren…
  • woonadressen

"*" geeft vereiste velden aan

Over jouw locatie

Noteer hier de naam van jouw locatie. Houd de titel zo kort mogelijk.
Omschrijf hier in het kort jouw locatie. Wat is het, voor wie is het, waar is het en waarom is het de moeite waard? Maximaal 400 tekens
In de lange beschrijving vul je de korte beschrijving aan. Geef hier bijvoorbeeld aanvullende informatie over het je locatie en bijv. voor welke doelgroep. Om de tekst duidelijk en leesbaar te maken dien je gebruik te maken van max. 2 alinea’s en een tussenkop. Prijzen, links, openingstijden, mailadressen of webadressen vermeld je niet in deze tekst. Je kunt deze informatie in een ander veld binnen dit formulier invullen.
Categorie*
Vink de categorie aan welke het meest van toepassing is op jouw locatie.

Adres locatie*
Rolstoeltoegankelijk*
Geef aan of je locatie met een rolstoel te bezoeken is
We kunnen alleen liggende/horizontale foto’s verwerken in JPG. Liefst grotere afbeeldingen van minimaal 1800 pixels breed. De afbeeldingen mogen geen flyer, tekst en/of QR-codes bevatten. Afbeeldingen moeten rechtenvrij zijn en altijd gebruikt kunnen worden door de redactie van Apeldoorn Partners. Door akkoord te gaan met de voorwaarden onderaan het formulier verklaar je dat Apeldoorn Partners niet aansprakelijk is voor onrechtmatig gebruik van de ingediende foto.
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Contactinformatie locatie

Vul hieronder in hoe bezoekers contact kunnen opnemen voor vragen over jouw locatie. Deze gegevens worden online bij je locatie getoond, zodat bezoekers contact met je kunnen opnemen. Vul ook de link naar je eigen website in.
E-mailadres waar bezoekers vragen kunnen stellen.
Telefoonnummer waar bezoekers vragen kunnen stellen
Als je geen eigen website hebt vul dan de link naar bijv. de Facebookpagina van je organisatie in.

Contactinformatie aanmelder

Vul jouw e-mailadres in, zodat de redactie van Apeldoorn Partners je kan contacteren bij onduidelijkheden.
E-mailadres van de aanmelder of organisator van de activiteit. Dit e-mailadres wordt niet getoond op de website en kan gebruikt worden door de redactie om vragen over je locatie te stellen.
Ik ga akkoord*
Apeldoorn Partners kan alle afbeeldingen en teksten gebruiken in haar online en offline uitingen. Door akkoord te gaan met de voorwaarden verklaar je dat wij niet aansprakelijk zijn voor onrechtmatig gebruik van foto's en beeldmateriaal. Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens.