4x de mooiste schoenenwinkels

Shop schoenen bij Oxener in Apeldoorn

Er gaat niets boven een nieuw paar schoenen. Van stoere sneakers tot designerhakken, je kunt het je zo gek niet bedenken of het is te vinden in het centrum van Apeldoorn. De binnenstad is namelijk rijk aan talloze schoenenwinkels. Dus… schoenenfreaks, opgelet! Deze vier toffe schoenenwinkels vind je in de binnenstad van Apeldoorn. Leuk detail: bijna alle schoenenwinkels hebben een plekje in de lange winkelstraat de Hoofdstraat!

Rethmeier- Bally

Op zoek naar exclusieve schoenen? Bij Rethmeier-Bally kun je terecht voor dames- en herenschoenen van exclusieve merken als Floris van Bommel, Sendra, Magnanni en Santoni. Daar kan je mee voor de dag komen!

Van Essen Schoenen

Van Essen Schoenen is al meer dan 100 jaar een begrip in dames- en herenschoenen, zowel casual als voor onder het geklede pak. Bovendien kun je hier terecht voor een uitgebreid assortiment schoenen voor de bredere voet!

Nelson Schoenen

Nelson Schoenen opende 2020 de deuren in Apeldoorn. In deze prachtige, grote winkel kun je terecht voor merken als Dr. Martens, Skechers, Ecco, Timberland en Nike ook merken uit het ‘hoogsegment’, zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss en Steve Madden. De keuze is reuze!

Oxener City Shoebox

Oxener City Shoebox is al sinds 1905 een begrip in Apeldoorn en omstreken. De winkel is een waar walhalla aan dames-, heren-, en kinderschoenen. Neus eens tussen het aanbod in deze prachtige winkel in de Korenstraat en verwen jezelf met een nieuw paar stappers.

Shop schoenen bij Oxener in Apeldoorn

Combineer je bezoek met

#inapeldoorn