7 x vintage en kringloop

7 x vintage en kringloop

Vintage en tweedehands shoppen in Apeldoorn? Apeldoorn huist tal van plekken waar je goed kunt scoren! Struin rond en vind verborgen schatten die wachten om herontdekt te worden. Stap in de wereld van duurzaam winkelen en laat je verrassen door de diversiteit en uniciteit van elk stuk.

PlanC

PlanC is een bijzondere winkel: je vindt er niet alleen een ruime collectie vintage sportkleding, maar bijvoorbeeld ook Veluwse streekproducten en tickets voor het prachtige Kroondomein. Eigenaresse Caroline helpt je met liefde aan een fonkelnieuwe (want veel van de items zijn deadstock) outfit van vroeger.

Foenix Kringloop

Reïntegratie | Circulair Ambachtscentrum

Deze grote kringlooporganisatie heeft verschillende locaties in Apeldoorn: Molenmakershoek, Aruba en aan de Vlijtseweg. In deze drie winkels scoor je de meest prachtige tweedehands spullen. In de winkel op Aruba is een aparte muziekafdeling waar je de mooiste LP’s kunt scoren. Daarnaast vind je bij Foenix aan de Vlijtseweg een shop in shop waar duurzame en unieke items – gemaakt in het Textielatelier en de Houtwerkplaats – verkocht worden. Je kunt hier ook je fiets laten repareren in de Fietsenwerkplaats en in het Repair Café kun je niet-werkende stekkerartikelen fixen. Bij de Molenmakershoek schilderen ze meubels op aanvraag. Duurzaam én handig!

Reborn Fashion

Kwaliteitskleding verdient een tweede kans. En die kans, die krijgt de ruime collectie van Reborn Fashion. Betaalbare, tweedehands topmerken in hartje Apeldoorn.

H!PP Tweedehands Merkkleding

H!PP biedt dames- heren-, kinderkleding en leuke accessoires van grote merken. Maar dan tweedehands en vooral scherp geprijsd! Het assortiment wordt regelmatig aangevuld.

Appel & Ei

In het pad van het Raadhuisplein naar het Marktplein vind je Appel & Ei. Een winkel waar tweedehands (merk)kleding wordt verkocht op eersteklas wijze. Het concept is uniek: je kunt hier op ieder moment van de dag je kleding, schoenen of accessoires ter verkoop inbrengen. Appel & Ei prijst je artikelen en hangt het vervolgens zes weken in de winkel ter verkoop. Hoe leuk!

Het Koningshuis

Het Koningshuis is een vintagewinkel aan de Koninginnelaan. Het Koningshuis heeft het mooiste op het gebied van antiek, 20e-eeuws en hedendaags design. Met een eigenwijze visie op smaak en stijl brengen ze een constant roulerende collectie bijeen in hun winkel aan de Koninginnelaan in Apeldoorn, van art deco, jugendstil tot design uit recentere jaren.

055Fashion

Aan de Schotweg vind je 055Fashion; een tweedehands en vintage dameskledingwinkel. Met liefde voor kleding zijn alle items in de winkel zelf uitgezocht. 055Fashion is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Combineer je bezoek met

#inapeldoorn