Yume

Yume

Het Oosterse restaurant ligt midden in het gezellige centrum van Apeldoorn waar je kan genieten van de verfijnde en traditionele Japanse keuken.

Uitgebreide menukaart

De koks van Yume zijn gespecialiseerd in het maken van luxe en verrassende sushi. Daarnaast kan je ook voor diverse vlees- en visgerechten bij Yume terecht. Ook hebben ze heerlijke grill-, wok- en frituurgerechten voor je op de kaart staan. Kortom, een uitgebreide kaart met veel mogelijkheden. Door het ‘All You Can Eat’ concept heb je genoeg keuze om alles uit te proberen.

Relaxte sfeer

Met een licht, fris en trendy interieur, professionele bediening en een heerlijk terras is het een prettige plek om te vertoeven. Perfect om even bij te komen na een dag hard werken, dag gewinkeld te hebben of natuurlijk voorafgaand aan een avondje uit.

All you can eat

Yume werkt met het All You Can Eat concept. Dit betekent dat je twee uur lang onbeperkt kan kiezen uit meer dan honderd heerlijke Japanse gerechten. Van Nigiri tot Maki, van Gunkan tot Temaki en om over hunheerlijke soepen, salades en gegrilde gerechten nog maar te zwijgen! Hoe het precies in zijn werk gaat vind je in de menukaart of een van hun gastvrouwen in het restaurant leggen het je graag uit.

Adres en contact

Yume Apeldoorn
Hoofdstraat 165B
7311 AW Apeldoorn

#inapeldoorn