Vakantiepark Het Lierderholt

Vakantiepark Het Lierderholt

Unieke vakantieplek midden in de Veluwse bossen.

Sinds 1951 is Het Lierderholt een familiebedrijf en mede daardoor staat het park bekend om uitstekende persoonlijke zorg en gastvrijheid. Het Lierderholt is het hele jaar geopend en het vakantiepark biedt een ruime keuze uit huuraccommodaties, kampeerplekken en camperplaatsen.

Uitgebreide recreatie voor alle leeftijden

In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren biedt het recreatieteam één van de leukste animatieprogramma’s van de Veluwe voor jong en oud aan!

Spetteren, spelen, glijden, en even lekker afkoelen doe je in hun outdoor waterparadijs met tropische Poolbar. Daarnaast zijn er diverse sport en spel faciliteiten op het vakantiepark te vinden, proef je de lekkerste gerechten in het à la carte Restaurant Eeterij De Lierderhoeve en haal je beste Italiaanse pizza’s bij Pizzeria Foresta.

Op avontuur in de omgeving

Op de Veluwe geniet je van prachtige natuur en ontdek je oude ambachten, streekmarkten, pretparken, dierentuinen, kinderboerderijen en musea. Kortom, een geweldige vakantie op de Veluwe waar het hele gezin zich uitstekend vermaakt!

Adres en contact

Vakantiepark Het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen
Plan je route

#inapeldoorn