Bed & Bubbels

Bed & Bubbels

In de groene achtertuin verscholen achter de hortensia’s staat Bed & Bubbels, liefhebbers van de natuur, poezen, fietsen, wandelen en een relaxte, comfortabele sfeer zullen zich thuis voelen.

De eigenaren van Bed & Bubbels laten je graag meegenieten van de prachtige tuin, de rijke omgeving en van Apeldoorn, een dorp met stadsallures! Zowel de bossen als het centrum zijn op loop-fietsafstand.

Er is aan alles aan gedacht, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken en kan je volledig ontspannen. Bed & Bubbels heeft een eigen ingang waardoor het volledig los staat van het huis. Vanuit het raam kijk je uit op de bloementuin waardoor je de groene en royale sfeer ervaart. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien! Doordat de keuken volledig is ingericht kan je zelf ook het ontbijt verzorgen. Wel, is er ook de mogelijkheid om een verzorgd ontbijt te reserveren. De gast bepaalt!

Vlak voor de deur van Bed & Bubbels staat een lekker warm bubbelbad. Verscholen achter hout en groen, zodat je volledige pricacy hebt! Het bad heeft 2 zitplekken en 1 ligplaats. De 40 massagejets en bubbels zorgen voor een heerlijke ontspanningservaring. In de donkere avonduren is het nog extra sfeervol met de gezellige verlichting. Het proberen waard!

Adres en contact

Bed & Bubbels
Zwolse Binnenweg 21
7315 CA Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn