Finnegan’s Irish Pub

Finnegan’s Irish Pub

Finnegan’s is dé Ierse pub van Apeldoorn waar je als bier- en whiskeyliefhebber zeker goed zit!

Bij Finnegan’s kan je genieten van een lekkere lunch op het zonnige terras of binnen in één van de sfeervolle hoeken van de pub. Liever een plek aan de bar met zicht op de 35 verschillende whiskey’s? Dat kan natuurlijk ook! Met 16 verschillende bieren op de tap en 40 in fles bieden zij de bierliefhebber meer dan alleen het heerlijke Guinness.

Menukaart

Ook is de menukaart erg uitgebreid. Op de verschillende menukaarten staan natuurlijk traditionele Ierse gerechten, zoals de Shepherd’s Pie, Steak and Guinness Pie of een heerlijke Irish Stew. Naast deze en vele andere Ierse specialiteiten staan er ook veel Europese gerechten op de zeer uitgebreide kaart. Bij Finnegan’s wordt elk gerecht met zeer veel zorg en verse producten bereid.

Alles is mogelijk

Finnegan’s is niet alleen een pub en restaurant, wij organiseren ook graag feesten, borrels, proeverijen en diners. Hiervoor hebben we een aparte ruimte mét bar, met een capaciteit tot 250 personen. Bij Finnegan’s vind je hier de juiste sfeer voor en zorgt het personeel ervoor dat je het een onvergetelijke ervaring wordt.

Adres en contact

Finnegan's Irish Pub
Hoofdstraat 176
7311 BD Apeldoorn

#inapeldoorn