Kieveen

Kieveen

In de oude coöperatie in het Gelderse Loenen is Kieveen gevestigd. In het gezellige woonwarenhuis vind je alles om jouw huis te gek en sfeervol in te richten.

Interieuradvies

Je vindt een grote variëteit aan banken welke zij volledig naar jouw smaak kunnen samenstellen. Zowel in opstelling als in materialen en kleuren. Verlichting om jouw huis de juiste sfeer te geven en leuke accessoires voor de finishing touch. Kom je er zelf niet helemaal uit om je huis in te richten? Zij helpen je graag! Uiteraard bij hun in de winkel, maar ze komen ook bij jou thuis om je te adviseren. In hun warenhuis vind je een divers aanbod waardoor er voor ieder wat leuks tussen zit!

Een echt dagje uit!

In de oude coöperatie zijn meerdere winkels gevestigd. In het eerste pand met 3 verdiepingen vind je voornamelijk meubelen, woonaccessoires en verlichting. Ook wordt er uitgebreid interieuradvies gegeven. In de kleine kelder is een hippe tiener en damesmode boetiek te vinden. in het tweede pand bevind zich een keukenshowroom, een brocanterie en een super leuke lunchroom! De wandelenpaden in en rond Loenen zijn een aanrader om te combineren met een bezoek aan de winkel. Echt een dagje uit!

Adres en contact

Kieveen
Hoofdweg 92
7371 AK Loenen

#inapeldoorn