Hotel Pegasus

Hotel Pegasus

In de romantische Victoriaanse kamers ga je terug naar de tijd van Charles Dickens, je ervaart hier hoe de welgestelden anno 1900 leefden, zonder dat je het comfort van vandaag hoeft te missen.

Hotel Pegasus is een klein, persoonlijk hotel gevestigd in een monumentale villa uit 1896. De zes bijzondere kamers zijn huiselijk ingericht in een klassieke Victoriaanse stijl, maar beschikken over alle gemakken van een modern hotel. ’s Ochtends serveren ze een uitgebreid, vers ontbijt waarbij gezelligheid en persoonlijke aandacht de belangrijkste ingrediënten zijn. Door de gunstige centrale ligging, de gratis parkeergelegenheid achter het hotel en de nabije bushalte, zijn alle attracties eenvoudig te bereiken. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor elk type verblijf.

Bijzondere ervaring

De eigenaren van het hotel zullen er alles aan doen zodat je een bijzondere ervaring en een ontspannen verblijf hebt. Alle zes de kamers zijn uitnodigend als je terug wil gaan in de tijd. Het is op een klassieke en romantische manier ingericht waardoor je het gevoel krijgt dat je even weg bent van de realiteit. Alles voor een magisch verblijf!

Adres en contact

Hotel Pegasus
Soerenseweg 17
7314 CA Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn