Brasserie Het Nieuwe Jachthuis

Brasserie Het Nieuwe Jachthuis

Brasserie Het Nieuwe Jachthuis in Hoog Soeren verwelkomt gasten met heerlijke culinaire ervaringen te midden van een sfeervolle bosrijke omgeving.

Stap binnen in de sfeervolle brasserie gevestigd in het voormalige jachthuis van koning-stadhouder Willem III en is gelegen op het mooiste punt van het pittorese Hoog Soeren.

Te midden van een rustieke bosrijke omgeving biedt deze brasserie een onvergetelijke eetervaring. Laat je smaakpapillen verwennen met ambachtelijke gerechten, terwijl je geniet van de warme en gezellige sfeer die perfect past bij het prachtige landschap van de Veluwe.

Voor levensgenieters

Voor fijnproevers, natuurliefhebbers en levensgenieters is Brasserie Het Nieuwe Jachthuis een waar paradijs. Kom en ervaar de perfecte combinatie van culinaire excellentie en de schoonheid van de Veluwse natuur, en laat je verwennen door een unieke gastronomische ervaring die al je zintuigen zal prikkelen. Van prachtige wandelpaden tot Paleis Het Loo, wij delen graag alle informatie uit de omgeving voor een onvergetelijke bezoek.

Adres en contact

Brasserie Het Jachthuis
Hoog Soeren 55
7346 AC Hoog Soeren

#inapeldoorn