Wildpraat

Wildpraat

Ga mee met deze wildbelevenissen op de Veluwe en leer meer over het wild, over sporen en de bossen, na een wandeling door het bos wacht de jachthut waar rondom een knapperend vuur wordt geproefd en gepraat. Beleef de Veluwe met Wildpraat!

In de wildhut bij het prachtige kasteel Spelderholt in Beekbergen of in de bossen van Elspeet, begint een onvergetelijke Veluwse wildbelevenis. De Veluwe, één van de mooiste gebieden van Nederland, nodigt je uit om al je zintuigen te gebruiken. Puur, verrassend en nèt even anders.

Diner of workshop

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. ​Ga mee op pad het bos in en ervaar het buitenkoken met wild tijdens een bijzonder en uitgebreid diner of workshop. Zij zorgen dat je volop kunt genieten van de bijzondere smaken van de Veluwe!

Aan de kabbelende beek, onder de oude bomen bij een knapperend houtvuur ontstaan de beste ideeën. De Veluwe is hun passie. Ze genieten volop van het buiten zijn, de pure eenvoud, het bos en zijn bewoners, de wisselende seizoenen en een eerlijke maaltijd met pure ingrediënten. Zij willen deze passie graag delen. De mooie Veluwe van binnenuit laten ontdekken en beleven. Een pure maaltijd bereiden en eten rond het kampvuur. Gezellig bijpraten in een ongedwongen sfeer. 

Adres en contact

Wildpraat
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

#inapeldoorn