Villa Sonnevanck

Villa Sonnevanck

Villa Sonnevanck is een gezellig en gastvrij B&B adres in Apeldoorn, gelegen in het groene hart van Nederland, de Veluwe.

De B&B is gevestigd in een schitterende, monumentale villa (rijksmonument) op de rand van centrum en Parkenbuurt. De B&B is onlangs uitgebreid met meerdere kamers, waaronder ook een suite met open haard! De kamers beschikken over heerlijke bedden, gratis wifi en digitale tv.

Ontbijtkamer

In de gezellige ontbijtkamer kan je volop genieten van onbeperkt gratis koffie en thee. Elke ochtend worden de gasten hier verwend met een voortreffelijk ontbijt dat erg bekend is in Apeldoorn. De gastvrije eigenaren, Joke en Reinder, staan klaar met versgebakken brood, vers fruit en een rijkdom aan andere heerlijkheden die op tafel geserveerd worden.

Centraal gelegen

Daarnaast zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de oprit, en voor degenen die liever elders parkeren, zijn er gratis parkeermogelijkheden in de buurt. Het bijzondere aan de locatie van Villa Sonnevanck is dat het op een steenworp ligt van het centrum van Apeldoorn. Er is een ruime keuze aan gezellige terrasjes, een lange winkelstraat en cultuur gerichte bezienswaardigheden.

Gasten komen bij Villa Sonnevanck om te ontspannen, bezienswaardigheden te bezoeken en voornamelijk voor de deftige sfeer en het ontzorgen van het ontbijt en dergelijke.

Adres en contact

Villa Sonnevanck
Deventerstraat 33
7311 LT Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn