Spellenwinkel De Wammus

Spellenwinkel De Wammus

Spellenwinkel De Wammus heeft de grootste collectie bordspellen en legpuzzels op de Veluwe.

De winkel staat inmiddels vol met honderden vrolijk gekleurde legpuzzels, kaartspellen en spellen voor vrienden en familie, van 0 tot 99 jaar oud. Klanten van De Wammus zijn van alle leeftijden en sommigen komen speciaal voor bepaalde producten naar de Kapelstraat. De Zweedse, houten BRIO-treinbaantjes zijn erg populair, net als kinderspeelgoed Sylvanian Families. Wat goed loopt blijft, wat niet loopt verdwijnt uit de winkel. Daardoor is de winkel altijd goed gevuld met de allerleukste spellen!

Meer dan 600 spellen

Het aanbod van Spellenwinkel De Wammus is groot. Doordat het veel diverse spellen zijn is er voor iedereen wat wils. Van bordspellen en kaartspellen tot educatieve spellen en denkspellen. Je kan hier gegarandeerd voor al je spelwensen terecht.

Plezier

Wim van Essen, de eigenaar van de spellenwinkel, heeft een mooi doel. Plezier verkopen. Mensen zoeken de gezelligheid op met een spelletje, het is tevens ook een mooie gezinsactiviteit. Spellen spelen is erg leuk en ontspannend, maar vooral ook leerzaam: je leert omgaan met verlies, je leert creatief denken en het mooiste van een spel spelen is dan ook, dat je voor even in een andere wereld bent. Je bent op dat moment bezig met een spel en met niks anders. Uiteindelijk is het winnen van het spel niet het doel, maar plezier hebben met elkaar.

Adres en contact

Spellenwinkel De Wammus
Kapelstraat 7
7311 BK Apeldoorn

#inapeldoorn