Brasserie Délicat

Brasserie Délicat

Brasserie Délicat staat 7 dagen in de week voor je klaar voor de gasten, ze komen voor de sfeer, verrassende gerechten, de omgeving en de service.

Neem plaats in de serre, bij de open haard of aan één van de lange tafels en geniet van de uitgebreide menukaart. Wist je dat zij ook meerdere bordspellen in de kast hebben staan? Speel gezellig samen een spelletje. Voor de kleinsten hebben ze kleurplaten en potloden staan, zodat ook zij zich vermaken.

Brasserie Délicat staat voor versheid, kwaliteit en service. Ze zijn gepassioneerd en hebben een duidelijk idee over smaak. Iets wat je terug ziet en proeft in al hun gerechten. Neem met mooi weer plaats op het terras. Het terras van Brasserie Délicat staat op plek 27 van Nederland in de terras top 100 van 2022. De jury was unaniem: “Een mooi verzorgd terras met verschillende functies: ronde borrelhoek onder een pergola, een loungefunctie bij binnenkomst en lunch-/dinerzitjes die zijn afgeschermd met mooi verzorgde plantenbakken, plus prachtige stretchtent voor schaduw” . Kom een keertje langs en ervaar het zelf!

Adres en contact

Brasserie Délicat
Apeldoornseweg 20
7351 AB Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn