ZERO55 Apeldoorn

ZERO55 Apeldoorn

ZERO55 is hét activiteitencentrum van Apeldoorn en omstreken. Karten, lasergamen en meer!

E-karten

Elektrisch karten is de toekomst! Op onze futuristische baan kan je de kick nu al ervaren. De power is indrukwekkend. Je racet in je eigen kleding en zonder herrie of uitlaatgassen. Extra bijzonder: Je racet iedere ronde deels door de buitenlucht. Deze indoor/outdoor combinatie is uniek in Nederland! Als het wegdek nat is kan er niet buiten worden gereden, ZERO55 beslist of er outdoor gekart kan worden.

Lagertag

Vind je lasergamen leuk? Lasertag is next level! Er komt meer tactiek bij kijken en het is actiever. Lasertag is geschikt voor jong en oud, het is dus ook ideaal voor een kinderfeestje. Ga op zoek naar extra levens en munitie of schiet een selfie. Er is veel digitale interactie en je hebt keuze uit veel verschillende spelsituaties.

Bowlen

Kom bij ZERO55 Apeldoorn een futuristisch potje bowlen! Bij ons zet je een stap in de toekomst op het moment dat je de bowlingbaan betreedt. Er zijn 6 banen met mooie visuele effecten. 2 VIP-banen hebben als eerste in Nederland spectaculaire baanprojecties. Hierdoor lijkt je bowlingbal bijvoorbeeld door het water te rollen. Iedere baan heeft een futuristische look en vooraf kies je een eigen avatar.

Bekijk de website voor meer!

Adres en contact

ZERO55 Apeldoorn
Dubbelbeek 52
7333 NJ Apeldoorn

#inapeldoorn