Woodstock Minicamping

Woodstock Minicamping

In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden Minicamping Woodstock. Hier heerst een relaxte sfeer, je kunt er heerlijk ontstressen en genieten van de natuur en elkaar.

Ooit wakker geworden van het geluid van grazende koeien? Daar maak je het mee. Het kampeerveld grenst namelijk met drie zijden aan weilanden met koeien. Woodstock is dé ideale plek voor gezinnen met (jonge) kinderen die houden van een beetje gekkigheid, muziek, lekker ravotten en vies worden. Verwacht kampvuren met gezelligheid, hutten bouwen, muziek en aanschuiftafels.

De kinderen kunnen lekker knutselen, bouwen en ontdekken. Met wat je vindt in de natuur, kun je meer dan je denkt. Ze maken graag bos creaties van takken, blaadjes, stenen enzovoort. Ook worden er regelmatig broodjes gebakken boven het kampvuur en marshmallows roosteren mag natuurlijk ook niet ontbreken. Verder zetten ze graag gezellige muziek op om samen voor bedtijd nog even lekker de energie eruit te dansen.

In de recreatieruimte vind je een knutsel-, boeken- en spelletjeskast. Ieder jaar op 15 augustus organiseert de camping minifestival Woodstock, ter ere van het eerste festival ter wereld. Mocht je ondanks alle gezelligheid toch eens van het terrein af willen, dan is er voor jong en oud genoeg te beleven in de omgeving.

Adres en contact

Minicamping Woodstock
Woudweg 81
7381 BA Klarenbeek

#inapeldoorn