Stayokay Apeldoorn

Stayokay Apeldoorn

Stayokay Apeldoorn, gelegen te midden van de prachtige natuur, biedt een comfortabele en gezellige verblijfservaring voor reizigers en avonturiers.

Aan de rand van het bos, net buiten Apeldoorn, vind je een ideale overnachtingslocatie. Stayokay Apeldoorn ligt in een prachtige groene omgeving en is omringd door allerlei sportvelden. Ook Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Apenheul bevinden zich om de hoek. Kortom, volop vermaak voor groepen. Een paar kilometer verder liggen Paleis Het Loo en Kinderpretpark Julianatoren.

Je kunt bij Stayokay kiezen voor het reserveren van alleen een bed/kamer of voor een unieke belevenis. Een belevenis is een uniek avontuur met een duidelijk thema. Volledig verzorgd en enkel te boeken bij Stayokay. Bijvoorbeeld optimaal actief ontspannen, een onderwijsarrangement, een vergaderarrangement.

Wikkelhouse Apeldoorn

Op het terrein van Stayokay staan vier Wikkelhouses. Kom helemaal tot rust tijdens deze duurzame vakantie. Waarom duurzaam? Deze lodge is gemaakt van recyclebaar karton! Het Wikkelhouse is geschikt voor max. 4 personen.

Adres en contact

Stayokay Apeldoorn
Asselsestraat 330
7312 TS Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn