Camping de Vinkenkamp

Camping de Vinkenkamp

Naast de Veluwe, aan de rand van de bossen, vind je Camping de Vinkenkamp, omringd door natuur en dichtbij leuke dorpen en steden geniet je van een heerlijke vakantie!

De camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Door de verschillende natuurgebieden rondom de camping ben je zo in het bos of op de hei. Toch is een terrasje of een middagje winkelen ook niet ver weg door de verschillende steden en dorpen in de buurt.

Kom tot rust

Kom helemaal tot rust in een luxe chalet of comfortabele bungalow. Je geniet optimaal van de rust en natuur door de perfecte ligging aan de bosrand, tussen bossen en weides. Een verblijf in Lieren op Camping de Vinkenkamp betekent genieten van de rust en schoonheid van de Veluwe.

De mooie bossen van de Veluwe, het natuurgebied de Posbank, het Apeldoorns kanaal en de dorpen Beekbergen, Loenen, Apeldoorn en Eerbeek liggen op fietsafstand. De natuur ligt bij hun om de hoek, dus je kunt vanaf de camping heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Bij hun buren De Scherpenbergh kun je golfen op hun fraaie 18 holes golfbaan.

De Vinkenkamp is een prima uitvalbasis voor tal van activiteiten en leuke dagjes uit. Denk vooral aan de Julianatoren, de Apenheul en Burgers Zoo.

Maar het grootste pluspunt van de camping is de rust, dus je kunt heerlijk ontspannen genieten van je vakantie!

Adres en contact

Camping de Vinkenkamp
Vinkenkamp 10
7364 CD Lieren
Plan je route

#inapeldoorn