Sinterklaas

Sinterklaas in Apeldoorn

Sinterklaas bij intocht in Apeldoorn

Intocht Sinterklaas in Apeldoorn en de dorpen

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Apeldoorn, Vaassen, Beekbergen, Loenen en andere dorpen in de omgeving van Apeldoorn. Op zaterdag 18 november 2023 is de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn! Ook bij verschillende winkelcentra in Apeldoorn en de dorpen rond Apeldoorn komt Sinterklaas met zijn Pieten een middagje op bezoek. Je kunt zelfs met de Sint in de stoomtrein en ook het logeerhuis van Sint Nicolaas is weer te bezoeken.

Waar en wanneer komt Sinterklaas aan? Je vindt het hieronder in de Uitagenda van Apeldoorn. Bekijk alle sinterklaasintochten en activiteiten in en rond Apeldoorn. Kom jij ook naar de intocht van Sinterklaas en doe je mee met alle Sinterklaasactiviteiten?

Mis je een Apeldoornse sinterklaasactiviteit in onderstaand overzicht? Stuur de redactie een bericht.

Activiteiten en intochten Sinterklaas

Sinterklaas in het Oranjepark Apeldoorn

Pepernotenpark

Op zaterdag 18 november 2023 verwelkomen de Sint en de Pieten alle Apeldoornse kinderen in het Pepernotenpark, beter bekend als het Oranjepark. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn allerlei activiteiten gepland, zoals Pietengym met Accres, spetterende optredens van Joji School of Arts en Dj&Pesto, pakjes gooien, voetballen.

Meer info

Pepernoten wandeling

Op 18 november 2023, de dag dat Sinterklaas in Nederland voet aan wal heeft gezet, vindt in Apeldoorn ook de jaarlijkse Pepernotenwandeling plaats. Trek jij ook je wandelschoenen aan voor de Pepernotenwandeling?

Meer info
Sinterklaas bij intocht in Apeldoorn

Pepernoten-Express!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn ook gek op de stoomtreinen van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Sinterklaas komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen om samen met jou te genieten van een fantastisch bezoek aan het Museumstoomdepot en een treinreis in één van de zitrijtuigen tussen Beekbergen en Eerbeek. Stoom mee met Sinterklaas en zijn Pieten in de Pepernoten-Express!

Meer info

Meer inspiratie voor jouw Apeldoorn-avontuur

#inapeldoorn