Intocht Sinterklaas in Beekbergen

  • Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
  • Voor kinderen
Intocht Sinterklaas in Beekbergen

Op zaterdag 16 november 2024 is de intocht van Sinterklaas in Beekbergen!

Zaterdag 16 november worden Sinterklaas en zijn pieten weer als vanouds binnengehaald in Beekbergen met een sfeervolle avondintocht. Samen met zijn Pieten arriveert hij om 16.00 uur op het station in Beekbergen/Lieren. Sint neemt zijn eigen muziekpieten mee, die voor vrolijke muziek zullen zorgen.

Dit jaar heeft de Sint gekozen voor een nieuwe locatie: Texeira de Mattospark.Omdat het tegen die tijd al aardig donker zal: worden, zou het fijn zijn als de kinderen een lampion meenemen. De Sint en Pieten dragen kleding met duizenden lampjes. De feestelijke optocht zal via de Dorpstraat Beekbergen bereiken ( route: Station Beekbergen – Dorpstraat – van Schaffelaarweg – Hietveldweg – Loenenseweg – Texeira de Mattospark).

In Texeira de Mattospark is er van alles te doen. Er allerlei spelletjes te doen met de pieten, knutselpiet is aanwezig, je kan je laten schminken en niet te vergeten de meet & greet met Sint. Voor ieder kind zal er een cadeautje zijn en er zijn ook dit jaar weer voldoende pepernoten. 

    Tags:

  • dorpen
  • Sinterklaas

#inapeldoorn