Talamini

Talamini

Talamini heeft ambachtelijk ijs volgens een oud familierecept, en dat proef je!

IJsliefhebbers in Apeldoorn weten al lang van de kwaliteit en smaak van het ijs van de IJssalon Talamini. Gelegen in het hart van de stad, is Talamini sinds 1932 bekend om haar hoge kwaliteit ijsjes, sorbets, milkshakes en andere lekkernijen in een gezellige en gastvrije sfeer.

Streekproducten

Talamini Apeldoorn heeft een speciale focus op het bereiden van ijs met de beste ingrediënten. Het ijs wordt gemaakt van verse melk en room uit de regio van Apeldoorn, waardoor elke hap vol, rijk en romig is. Bovendien zijn alle smaken van Talamini handgemaakt in de winkel, waardoor ze een ongeëvenaarde versheid en authenticiteit hebben.

Divers assortiment

Het assortiment van de ijssalon is zeer uitgebreid. Van traditionele smaken zoals vanille, chocolade, aardbei en citroen, tot meer gedurfde combinaties zoals basilicum en groene thee, biedt Talamini voor elke smaak een gevarieerd aanbod. Bovendien biedt de zaak niet alleen ijs aan, maar ook sorbets, smoothies en milkshakes. Genoeg keuze dus om elke keer weer te verrassen en te genieten.

Adres en contact

Talamini
Marktplein 22B
7311 BH Apeldoorn

#inapeldoorn