Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo, midden op de Hoge Veluwe op een prachtig landgoed van maar liefst 14 hectare vind je dit knusse hotel in Hoenderloo.

Op een landgoed van ruim 14 hectare midden op de Hoge Veluwe vind je 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. Het hotel in Hoenderloo wordt omringd door prachtig natuurschoon en ligt bovendien op loopafstand van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Bij uitstek is dit hotel het ideale startpunt voor bijzondere fiets- en wandelroutes op de Veluwe.

Groene oase van rust

Ontdek de betovering van Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo: een groene oase van rust en avontuur! In de buurt van Hoenderloo ligt Hotel Victoria als een royaal toevluchtsoord, bescheiden in zijn charme en rijk aan mogelijkheden. Het hotel omarmt de natuurlijke pracht van de omgeving en biedt een betoverende combinatie van meerdere faciliteiten en serene rust.

Stel je voor: je begint je dag met een frisse wandeling in de nabijgelegen bossen. De weelderige bossen en kronkelende paden nodigen je uit om op avontuur te gaan en de omgeving te verkennen. Na het verkennen van de geheime paadjes en mooie uitzichten, keer je terug naar het hotel voor een moment van rust.

De sportfaciliteiten van het hotel bieden je de mogelijkheid om je energie te ontladen. Trek een paar baantjes in het zwembad, werk aan je conditie in de fitnessruimte of daag je vrienden uit voor een potje tennis.

Adres en contact

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo
Woeste Hoefweg 80
7351 TP Hoenderloo

#inapeldoorn