Proef-Locaal Het Achterom

Proef-Locaal Het Achterom

Proef-Locaal Het Achterom is een ware verborgen parel in Apeldoorn met knusse stadstuin, een eigen brouwerij, verwarmde serre en warme huiskamer.

Het Achterom

In Het Achterom zonder je je even af van alle drukte die ons dagelijks leven met zich mee brengt. Kom tot rust in onze prachtige groene stadstuin en geniet van een huisgebouwen biertje of een van onze andere unieke flesbieren/wijnen. Distantieer je van de massa en kom dan lekker in intieme sferen genieten. Te koud buiten? Kom dan binnen voor de open haard zitten in onze knusse huiskamer, waar onze hondjes Tom & Finn je vergezellen. Je waant je in grootmoeders huiskamer waar je een lekkere warme chocomelk of mooie wijn drinkt, terwijl je luistert naar relaxte jazz.

Eten en drinken

Naast dat we verschillende Veluwse bieren aanbieden, kun je bij Het Achterom ook terecht voor huisgebouwen Amber en Blond bier. Het Amber bier wordt zelfs nog volgens het originele Veluwse Schavuyt recept gebrouwen, wat bij ons is ontstaan. Daarnaast bieden we diverse borrelhapjes aan, van bitterbal, franse kaasplank, tot charcuterie of nacho’s, alles is lokaal. Lunchen of dineren? Dat gaat helaas niet zonder volwaardige keuken, maar we raden je graag wat leuks aan in de buurt!

Feesten en partijen

Naast dat je bij Het Achterom heerlijk kunt borrelen, is het ook mogelijk om je feestje te vieren. Bruiloft, vergadering, jubileumfeest of nieuwjaarsborrel? Neem contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie!

Adres en contact

Proef-Locaal Het Achterom
Mariastraat 2H
7311 HL Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn