ACEC

ACEC

Het ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur) is een uniek bedrijfsverzamelgebouw met een expositieruimte en sfeervol café.

Oorspronkelijk in het leven geroepen als werkplaats en magazijn, biedt het ACEC vandaag de dag een inspirerende mix van cultuur en horeca in industrieel erfgoed. Het complex is centraal gelegen in het uitgaans- en cultuurkwartier van de Apeldoornse binnenstad.

Exposities, kunst en evenementen

Naast wisselende exposities op het gebied van moderne kunst vindt er een breed scala aan evenementen plaats in het ACEC. Ook worden er zakelijke bijeenkomsten, borrels en discussieavonden georganiseerd. Op de bovenste drie verdiepingen van het gebouw zijn bedrijven uit de creatieve sector gevestigd en bestaat de mogelijkheid werkruimten te huren.

Je komt stichting ACEC daarnaast ook in de buitenruimte tegen. Zo adviseert het ACEC sinds enkele jaren de Gemeente Apeldoorn over de aankoop van beeldende kunst in de openbare ruimte en is de stichting betrokken bij de organisatie van bijvoorbeeld het Royal Light Festival en Maaiveld Festival.

Adres en contact

ACEC
Roggestraat 44
7311 CD Apeldoorn

#inapeldoorn