Camping De Roseboom

Camping De Roseboom

Camping De Roseboom is landelijk gelegen temidden van een prachtig wandel- en fietsgebied in de nabijheid van bossen en diverse attracties.

Camping De Roseboom ligt midden tussen de weilanden in een bosrijke omgeving. Ook is er de mogelijkheid op de camping om in een Trekkershut te overnachten met twee personen.

Als je ‘s morgens vroeg uit je tent stapt, de ochtenddauw boven de weilanden ziet hangen en verderop koeien ziet grazen in het licht van de opkomende zon besef je: hier ben ik middenin de natuur! Met haar 25 standplaatsen bieden eigenaren Irene en Hans met deze camping plaats aan 100 gasten. 

Ruim opgezet

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Binnen is een recreatiezaal met een TV en kan je gebruik maken van draadloos internet. Bij veel caravanplaatsen is een zuil met een waterkraan en een aparte afvoer en een aansluitpunt voor elektra. De toeristische spoorlijn van de VSM loopt achter de camping langs, leuk om bijvoorbeeld een ritje mee te maken van Apeldoorn naar Dieren! Ook kun je in de omgeving prachtige wandel en fietstochten maken.

Adres en contact

#inapeldoorn