Fietsen met gids

Fietsen met gids

Fietsen met een gids in Apeldoorn

Zin in een stevige fietstocht? Het Fietsgilde Apeldoorn biedt het hele jaar door fietstochten aan onder leiding van vertellende gidsen. Leuk! Zo kom je van alles te weten over de omgeving van Apeldoorn en geniet je ondertussen van de natuur.

Fietsgilde

Alle tochten zijn uniek: iedere keer is er een andere route. Er zijn tochten variërend van 25 tot 60 km. Vanuit Apeldoorn wordt over de Veluwe en door de IJsselvallei gefietst. Onderweg vertellen de gidsen je interessante informatie op het gebied van natuur, cultuur en cultuurgeschiedenis. De tochten gaan over vrij liggende asfaltfietspaden, rustige binnenwegen en goed berijdbare zand- en grindpaden. De meeste routes zijn goed te rijden met elektrische fietsen. Waar dat niet het geval is, staat het vermeld bij de tocht. De routes zijn niet geschikt om te rijden met een scootmobiel.

Aanmelden & praktische info
Vooraf aanmelden is verplicht. Bij voorkeur per e-mail maar ook telefonisch is mogelijk op werkzagen tussen 18:00 en 20:00 uur. Vermeld daarbij de datum van de fietstocht en het aantal personen. Deelname staat open tegen een kleine vergoeding, te voldoen bij de start. Meer info en het programma >>

Meer outdoortips!

#inapeldoorn