Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Te midden van de Veluwse bossen en nabij het pittoreske dorpje Hoenderloo ligt Bungalowpark Hoenderloo, met ruim 150 luxe, vrijstaande bungalows in een schitterend bosgebied van 12 hectare, omringd door attracties, winkelsteden en prachtige wandel- en fietsgebieden.

Bungalowpark Hoenderloo sprankelt met een scala aan faciliteiten! Van een verwarmd zwembad dat je het hele jaar door laat genieten van waterpret tot tennisbanen die uitnodigen tot swingende rally’s. Voor de avonturiers onder ons is er het spannende speelpark ‘Tarzandorp’, waar kinderen van alle leeftijden kunnen klimmen en klauteren, springen op het luchtkussen en hun creativiteit uiten in de zandbak.

En er is meer! Laat je voetbalvaardigheden zien op het voetbalveld, gooi een balletje op de Jeu de Boulesbaan, geniet van tafeltennisgevechten en ontdek de avontuurlijke speeltuin die smeekt om ontdekt te worden. En laten we zeker niet vergeten te vermelden dat het unieke zwembad met zijn wegschuifbare dak je de mogelijkheid biedt om zowel in de zomer als de winter te zwemmen en te plonzen.

Voor fietsliefhebbers

Voor de fietsliefhebbers onder ons zijn er huurfietsen beschikbaar, waaronder elektrische fietsen voor diegenen die de omgeving willen verkennen op een comfortabele manier. En als kers op de taart biedt Bungalowpark Hoenderloo een verscheidenheid aan vakantiewoningen, zodat je je perfecte toevluchtsoord kunt kiezen.

Adres en contact

Roompot Bungalowpark Hoenderloo
Krimweg 140
7351 TM Hoenderloo
Plan je route

#inapeldoorn