Kaldi Apeldoorn

Kaldi Apeldoorn

Je kunt bij Kaldi Apeldoorn zowel binnen als buiten op het terras in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijke zoetwaren of meergranen baguette met vers hartig beleg.

Al vele jaren is Kaldi een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Apeldoorn en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten.

Tevens kun je bij hun terecht voor onderhoud van je koffiemachine, een eerlijk advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat. Al meer dan 20 jaar zorgt Kaldi Koffie & Thee voor de ultieme koffie- en theemomenten in de horeca, op kantoor en natuurlijk thuis! Met een uitgebreide selectie aan koffiebonen en theesoorten hebben zij altijd een variant die perfect aansluit bij jouw smaakvoorkeur. 

Je bent van harte welkom om de heerlijke smaak zelf te ervaren. De barista’s staan voor je klaar om je persoonlijke en deskundig advies te geven over de beste koffiebonen die bij jou smaak passen.

Adres en contact

Kaldi Apeldoorn
Paslaan 2
7311 AK Apeldoorn
Plan je route

#inapeldoorn