Dille & Kamille

Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille Apeldoorn vind je tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan.

In de gehaaste wereld van tegenwoordig wil Dille & Kamille laten zien dat het anders kan en inspireren om bewust te leven, in harmonie met elkaar en de natuur. Dat doen ze met hun assortiment, maar bijvoorbeeld ook met acties als Green Friday en met handige tips en recepten. Voor hun zit geluk in kleine dingen, in genieten van alledaagse momenten, in bewust leven en in oprechte aandacht.

Over Dille & Kamille

Met ‘natuurlijke eenvoud’ een tegenreactie bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij. De eerste winkel stond vol met glas, aardewerk, hout, emaille en veel riet. Plastic was uit den boze. Ook keek werd er met een kritisch oog gekeken naar het gebrek aan aandacht – voor kwaliteit, ambacht, elkaar en de natuur – dat in de jaren 70 ontstond.

De idealen en het gedachtengoed van Dille & Kamille zijn sindsdien onveranderd. Nog altijd bestaat het assortiment uit tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. En ook de visie van Dille & Kamille is hetzelfde gebleven.

Adres en contact

Dille & Kamille Apeldoorn
Hoofdstraat 136
7311 BA Apeldoorn

#inapeldoorn